Propedeuse

Het Onderwijsbureau (gevestigd op de 9e verdieping van het JMH) geeft alle officiële diploma's, propedeuses, certificaten en cijferlijsten uit.

Bekijk hieronder wat de status is van jouw propedeuse.

Ik heb een afhaalbericht van het Onderwijsbureau ontvangen. Kan ik mijn propedeuse ophalen op locatie Jakoba Mulderhuis?

In het Jakoba Mulderhuis bevindt zich geen afhaallocatie. Diploma’s worden uitgegeven bij het Servicepunt op de begane grond van het Kohnstammhuis, 00A29. In jouw persoonlijke afhaalbericht worden de actuele afhaaltijden vermeld.

Ik heb nog geen afhaalbericht van het Onderwijsbureau ontvangen.

Propedeuses worden maandelijks geregistreerd in het online diplomaregister van DUO. Een uittreksel van dit diplomaregister is hetzelfde waard als een origineel propedeuse. Zodra jouw propedeuse is geregistreerd in DUO ontvang je van ons een e-mail met verdere informatie.

Download het uittreksel van jouw propedeuse via: https://duo.nl/diplomaregister/

Een medewerker van het Onderwijsbureau verstuurt een e-mail ‘Afhaalbericht propedeuse’ zodra de originele propedeuse bij het Servicepunt van het Kohnstammhuis klaarligt en opgehaald kan worden.

Heb je de propedeuse in 1 jaar behaald? De opleiding organiseert jaarlijks (september/oktober) een propedeuse-uitreiking.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 12 januari 2023