Honderd dagen Monitor

Als je net aan een opleiding begint, komt er een hoop op je af. Zijn de lessen zoals je had verwacht? Hoe is je contact met andere studenten en docenten? En bevalt het studeren op HBO-niveau? Vertel het ons!

Ben je in september aan je nieuwe, voltijd bachelor opleiding bij de HvA begonnen? Vanaf 26 november nodigen we je uit voor de 100Dagen Monitor. Bij deze vragenlijst zijn we benieuwd naar je ervaringen met je nieuwe opleiding en studeren aan de HvA. Hoe beter jij je op je gemak voelt bij je opleiding, hoe groter de kans dat je je diploma haalt. Daar doen we het natuurlijk voor! We gebruiken jouw ervaringen om de start voor alle studenten nóg leuker en makkelijker te maken.

Ja ik vertel hoe het gaat!

Je ontvangt een persoonlijke invullink in je HvA-email. Ben je je link kwijt? Stuur een e-mail en je ontvangt een nieuwe. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten.

Bouw mee aan je opleiding!

Bij de HvA vinden jouw mening en ervaringen ontzettend belangrijk. We verbeteren graag samen met jou ons onderwijs. Daarom krijg je tijdens je opleiding aan de HvA verschillende uitnodigingen voor onderzoeken toegestuurd.

Eerstejaarsstudenten beginnen met de 100Dagen Monitor. Daarnaast onderzoeken we ieder jaar op verschillende manieren de tevredenheid van studenten en ongeveer anderhalf jaar na je afstuderen vragen we naar je ervaringen bij de HBO-Monitor. Deze drie onderzoeken vormen de basis van verbeterplannen voor het onderwijs. Het kan zijn dat je opleiding nog aanvullende vragen aan je stelt, we hopen dat je daar ook aan mee wilt werken. Zo bouw je mee aan jouw opleiding!

Vragen?

Stuur een e-mail naar de onderzoeksafdeling 'Institutional Research'. Zij beantwoorden je vragen met plezier.

Gepubliceerd door  Institutional Research 30 oktober 2019