Honderd dagen Monitor

Als je net aan een opleiding begint, komt er een hoop op je af. Jouw welzijn gaat ons aan het hart. Daarom willen we weten, wat je ervaringen zijn en hoe je omgaat met de nieuwe situatie. Het onderwijs vindt bijna allemaal online plaats. Zijn de (online) lessen zoals je had verwacht? Vertel het ons!

Ben je in september aan je nieuwe, voltijd bachelor opleiding bij de HvA begonnen? Een nieuwe opleiding starten is een hele uitdaging, zeker in deze tijd. Vanaf 24 november ontvang je een uitnodiging voor de 100Dagen Monitor.

Persoonlijk inzicht

Met het invullen van de 100Dagen Monitor ontvang je een persoonlijke uitslag, zodat je weet waar je staat. Je krijgt tips om het makkelijker voor jezelf te maken. Zoek je bijvoorbeeld meer balans qua studiedruk? Of zoek je juist meer uitdaging? Vul de 100Dagen Monitor in en doe er je voordeel mee! En de HvA leert meer over jouw ervaringen. Want hoe beter jij je op je gemak voelt bij je opleiding, hoe groter de kans dat je je diploma haalt. Daar doen we het natuurlijk voor! We gebruiken jouw ervaringen om de start voor alle studenten nóg leuker en makkelijker te maken

Ja ik vertel hoe het gaat!

Je ontvangt een persoonlijke invullink in je HvA-email. Ben je je link kwijt? Ga naar deze link en je ontvangt een nieuwe. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten.

Bouw mee aan je opleiding!

Bij de HvA vinden jouw mening en ervaringen ontzettend belangrijk. We verbeteren graag samen met jou ons onderwijs. Daarom krijg je tijdens je opleiding aan de HvA verschillende uitnodigingen voor onderzoeken toegestuurd.

Eerstejaarsstudenten beginnen met de 100Dagen Monitor. Daarnaast onderzoeken we ieder jaar op verschillende manieren de tevredenheid van studenten en ongeveer anderhalf jaar na je afstuderen vragen we naar je ervaringen bij de HBO-Monitor. Deze drie onderzoeken vormen de basis van verbeterplannen voor het onderwijs. Het kan zijn dat je opleiding nog aanvullende vragen aan je stelt, we hopen dat je daar ook aan mee wilt werken. Zo bouw je mee aan jouw opleiding!

Vragen?

Stuur een e-mail naar de onderzoeksafdeling 'Institutional Research'. Zij beantwoorden je vragen met plezier.

Gepubliceerd door  Institutional Research 24 november 2020