Hogeschool van Amsterdam

Nationale Studenten Enquête (NSE)

Bouw mee aan je eigen opleiding!

Welk cijfer geef jij jouw opleiding? Wat vind je van je docenten, de inhoud van je opleiding en de manier van toetsen en beoordelen? Vanaf maandag 18 januari ontvang je de link voor de Nationale Studenten Enquête in je HvA-mail. Geef je mening en bouw mee aan je eigen opleiding, juist nu! Met het opgelegde online onderwijs bevinden we ons samen in een voor velen moeilijke situatie. Juist nu vragen we je om scherp te zijn en om je mening te geven. Zodat we samen met jouw feedback ook jouw opleiding waar mogelijk kunnen verbeteren.

Waarom is de NSE belangrijk?

  • Verbeter de kwaliteit van jouw onderwijs
    Alleen als jij feedback geeft over wat in het onderwijs goed gaat en wat verbeterd kan worden, kunnen wij de kwaliteit van het onderwijs verder verbeteren. Eigentijds en flexibel onderwijs, nu én in de toekomst. Daar doen we het voor!
  • Help aankomende studenten
    Als je de enquête invult, help je aankomende studenten een studie te kiezen die het beste bij hen past. Want iedereen die een opleiding wil gaan volgen, is benieuwd naar de ervaring van anderen.
  • Maak kans op verschillende prijzen, waaronder een Apple Macbook Air!

Nieuwe vragenlijst

Voor de NSE 2021 is de vragenlijst een stuk korter gemaakt (je bent maximaal 15 minuten bezig met invullen) en beter afgestemd op actuele ontwikkelingen. Er zijn dit jaar dus ook vragen over online onderwijs.

Anonimiteit

Jouw privacy is enorm belangrijk. Daarom is de NSE zo georganiseerd dat je privacy gegarandeerd is. De resultaten worden verwerkt tot geanonimiseerde databestanden en zo gepresenteerd dat ze niet herleidbaar zijn naar jou als individu. Lees meer hierover op de website van Studiekeuze123.

Meer informatie?

De Nationale Studenten Enquête wordt uitgevoerd door Studiekeuze123. Heb je vragen over deze enquête bij de HvA? Stuur een e-mail naar Puck Wijker.

Gepubliceerd door  Institutional Research 30 november 2020