Erasmus+

Wil je naar het buitenland tijdens je studie? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een Erasmusbeurs. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en aanvraagprocedures.

Tijdens je studie aan de HvA kun je een minor of een Blended Intensive Programme volgen bij een Europese onderwijsinstelling waar jouw opleiding een uitwisselingscontract mee heeft. Ook kun je stage lopen bij een bedrijf in het buitenland dat voldoet aan de bij jouw opleiding geldende stagebedrijf-eisen.

Student Handbook

In het Erasmus+ Student Handbook, downloadbaar op deze pagina, vind je de uitgebreide voorwaarden en procedures rondom het aanvragen van een Erasmusbeurs. Lees dit document heel goed door voordat je een Erasmusbeurs gaat aanvragen. Heb je na het lezen van het Erasmus+ Student Handbook nog vragen, bekijk dan eerst de FAQ-sectie met veelgestelde vragen in het handboek. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op met het International Office van jouw faculteit.

Erasmus+

Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. Zie voor meer algemene informatie over Erasmus+: erasmusplus.nl .

Gepubliceerd door  Studentenzaken 1 juni 2022